Kinderkraft

10 year warranty
Scaune auto Kinderkraft – Programul „10 ani garanție”

Condiții de utilizare a programului:

1. În cazul Produselor oferite de Garant, Clientul care este primul cumpărător are dreptul la serviciul „10 ani garanție”. În acest caz, paragraful Secțiunea 5 „Garanție” nu se aplică.
2. Condiția pentru utilizarea serviciului de garanție extinsă este înregistrarea obligatorie a Clientului pe site-ul web KINDERKRAFT.COM în termen de 30 de zile de la data cumpărării.
Înregistrarea se face prin completarea unui formular în care trebuie să indicați:
1) Date despre clienți (nume, prenume, adresă de e-mail, țară, număr de telefon)
2) Date despre produs (model, număr de serie, canalul de cumpărare, dovada achiziției)
3) Date de cumpărare:
1. Este primul dvs. produs Kinderkraft?
2. Cum ați aflat despre marca Kinderkraft?
3. Ce v-a determinat să alegeți un produs Kinderkraft?
4. Cât de probabil este să recomandați produsele Kinderkraft prietenilor dvs.?
5. Ați văzut materialele video prezentate și partajate?
1. Cum evaluezi filmele Kinderkraft?
3. Înregistrarea după 30 de zile de la data achiziției indicată pe dovada achiziției nu dă dreptul la utilizarea serviciului „10 ani garanție”.
4. Numai primul proprietar al produsului poate folosi serviciul „10 ani garanție”.
5. Prevederile secțiunilor „Garanție” și „Service din ușă în ușă” se aplică în mod corespunzător serviciului „Garanție de 10 ani”.
Scaun auto MyWay Kinderkraft 0-36 Kg isofix RWF 18 Kg Black
Scaun auto MyWay Kinderkraft 0-36 Kg isofix RWF 18 Kg BlackScaun auto MyWay Kinderkraft 0-36 Kg isofix RWF 18 Kg Black

Kinderkraft câștigătorul premiului Mother&Baby Awards – cunoașteți produsele noastre premiate

Avem plăcerea să vă prezentăm produsele distinse de Mother&Baby Awards. Acestea sunt: scaunul auto Kinderkraft MYWAY, căruciorul sport Kinderkraft GRANDE 2020 și pătuțul turistic 4 în 1 Kinderkraft SOFI.

Mother&Baby Awards este unul dintre cele mai prestigioase premii în branșa pentru copii. Premiile sunt acordate de 27 de ani, pe baza unora dintre cele mai riguroase teste în branșă. Produsele selectate de echipa de mame cu copii de vârste diferite sunt supuse unor teste practice – de către copii, pentru copii. Drept urmare, fiecare părinte poate fi sigur că produsele premiate au fost testate 100% în toate condițiile. Și acest lucru de către cei mai exigenți utilizatori, copiii.

Despre Mother&Baby

În fiecare an, organizația ia legătura cu peste 3.000 de mame, dintre care sunt selectate peste 200, care se află în stadiul adecvat de sarcină/maternitate. Datorită acestui fapt, organizația poate fi sigură că produsele selectate vor ajunge la grupul țintă specificat și vor fi testate în mod corect.

 

Fiecare persoană nu numai că poate citi despre produsele premiate, ci și poate arunca o privire pe recenziile mamelor. Opiniile sunt adevărate și credibile, iar premiul Mother & Baby au crescut până la un nivel global, cu mare încredere a consumatorilor. Recenziile Mother&Baby de ani de zile, ajută mamele să decidă în ce produse să aibă încredere și care va fi cea mai bună alegere pentru bebelușul lor

Scaun auto MYWAY Kinderkraft

Să începem cu câștigătorul – și anume, scaunul auto kinderkraft MYWAY. ACESTA nu este primul premiu al MYWAY de la Kinderkraft. Acest scaun auto a fost, de asemenea, premiat și de revista germană independentă AllesBeste – vezi AllesBeste testează scaunul auto MYWAY.

 

Scaunul auto Kinderkraft Myway a câștigat locul 1 în categoria Best Multi Stage Car Seat. MYWAY oferă celor mai tineri pasageri siguranță maximă și confort de călătorie. Scaunul auto MYWAY 0-36 kg permite transportul copilului orientat cu spatele în direcția de circulație (RWF) până la 18 kg. Mai târziu, trebuie schimbată poziția scaunului auto și trebuie montat cu fața în direcția de circulație. De asemenea, de la 9 kg poate fi montat cu fața în direcția de circulație.

 

Are sisteme de siguranță dedicate: H-GUARD SYSTEM, SIDE PROTECT SYSTEM și EASY GROW SYSTEM, ceea ce înseamnă că, scaunul are laturile întărite și este adaptat la postura copilului, de aceea acesta este mai bine protejat în timpul unei coliziuni. Scaunul auto MYWAY este, de asemenea, echipat cu sistemele de fixare ISOFIX și TOP TETHER, care facilitează instalarea corectă în mașină.

 

Mamele au apreciat scaunul auto Kinderkraft Myway pentru:

 

spart Geld – der Sitz wird von Geburt an benutzt, bis das Kind 36 kg erreicht,

RWF – posibilitatea montării cu spatele în direcția de circulație,

montaj simplu – ISOFIX, TOP TETHER și posibilitatea montării acestuia cu ajutorul centurilor de siguranță ale autoturismului, construcție solidă,  aspect atractiv – inclusiv diverse versiuni de culoare, confortul și moliciunea materialelor utilizate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *