Joie #3anifaragriji

joie 3 ani fara griji

#3AniFaraGriji

Joie Baby Romania pune la dispozitia clientilor sai oportunitatea de a beneficia intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Joie Baby Romania ofera o garantie extinsa de 3 ani (36 luni) #3AniFaraGriji pentru produsele achizitionate in perioada 10 Mai 2021 – 31 Decembrie 2021.

Prin garantia comerciala #3AniFaraGriji ai la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza facturii sau a bonului fiscal care atesta achizitia produsului.

Garanţia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare.

Este o perioada de timp de 3 ani #3AniFaraGriji prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul Joie vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului Joie .

Pentru a beneficia de garantie este necesar sa ai documentul de achizitie al produsului Joie si factura sau bonul fiscal care sa ateste achizitia produsului.

In cazul lipsei conformitatii consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire fără plată, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs, în condiţiile art. 13 şi 14.

SERVICE PRODUSE JOIE

Avem o intreaga echipa de profesionisti, gata sa iti vina in ajutor in privinta oricaror dificultati pe care le poti intampina. Contacteaza departamentul nostru de Service si vei beneficia de intreg suportul necesar pentru produsele tale Joie.

Pentru toate produsele vandute de catre Joie Baby Romania beneficiezi de garantie de 3 ani #3AniFaraGriji.

Daca produsul tau se afla in perioada de garantie si prezinta un defect, poti contacta departamentul nostru Service la numarul de telefon 0744 758 436.

Solutionarea garantiei #3AniFaraGriji pentru consumatorii persoane fizice se face in maxim 15 zile calendaristice.

Conditiile de garantie #3AniFaraGriji sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei #3AniFaraGriji  este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (seria produsului), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala sau bonul fiscal. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara solutionarea garantiei.

Nu fac obiectul garantiei #3AniFaraGriji produsele Joie care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

joie 3 ani fara griji
joie 3 ani fara griji

De asemenea, nu se considera problema de garantie #3AniFaraGriji, uzura textilelor, decolorarea acestora, scamosarea sau alt tip de modificare datorata utilizarii produsului Joie. Nu intra sub incidenta garantiei uzura normala a componentelor: decolorarea, scamosarea, descoaserea  huselor produselor. De asemenea, garantia #3AniFaraGriji nu acopera uzura rotilor, indiferent de tipul acestora, uzura normala a plasticului, fisurarea sau ruperea lui.

Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei #3AniFaraGriji este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie #3AniFaraGriji vor fi mentionate pe documente separate. Perioada de garantie #3AniFaraGriji se prelungeste cu numarul de zile in care produsul s-a aflat in service.

Produsele Joie iesite din perioada de garantie sau cele care nu se incadreaza in termenii si conditiile generale de acordare a garantiei nu intra sub incidenta celor 15 zile calendaristice de solutionare.

 

 

 

JOIE – Incantat si fericit
Joie stie ca familiile din intreaga lume experimenteaza ceva nou in fiecare zi. De aceea sunt incantati sa faca parte din calatoria lor.

De incredere si sigur
Joie merge pana la capat si mai departe cand vine vorba de materiale. Folosesc materiale de calitate testate temeinic in toate privintele.

Devotat si plin de pasiune
Totul se face cu scop precis, cu intentie si devotament. Fiecare decizie este luata luand in calcul ceea ce e mai bun pentru familie, companie si mediu.

Cu stil si accesibil
Stie ce vor si au nevoie parintii. De aceea produsele Joie au adaptibilitatea si versatilitatea de a reflecta dorintele unice ale oricarei familii.

Responsabil si grijului
Produsele sunt concepute in asa fel incat sa reduca la minim impactul asupra mediului. De asemenea, participa activ la actiuni caritabile.

Facute mai bine, cu mai multa atentie
Cu materiale de cea mai buna calitate, sigure si durabile – niciun compromis.

100% genial
Produse Joie pur si simplu geniale! Create cu trasaturi unice, adresate atat nevoilor parintilor cat si ale celor mici. Constant se bazeaza pe inovatie si calitate superioara.

Premii obtinute de-a lungul vremii: Mother & Baby Awards, Adac, OAMTC, LBP (Lovedbyparents), Best Baby and Toddler Gear, FQ Magazine, Reddot Awards, Made for Mum Awards, Conso Baby, Parents a choisi, Banta Awards, Right Start Best Baby Essentials.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *